Foto:

La Place opent Take Away in Apeldoorn

  Zakelijk

Apeldoorn - La Place is gestart met een afhaalservice voor haar vertrouwde La Place klassiekers in La Place Apeldoorn de Somp aan de A50. Bezoekers kunnen hier elke dag tussen 10.00 en 17.00 uur terecht en hebben volop keuze uit het gevarieerde aanbod van vers gemaakte producten van La Place.

“Nadat de horeca langdurig moest sluiten, hebben we La Place Take Away op drie locaties in het land geïntroduceerd om te testen. Na succes hebben we besloten om La Place Take Away ook in Apeldoorn de Somp aan de A50 te openen”, vertelt Chris Meijers, directeur bij La Place. Het assortiment bestaat uit vertrouwde La Place-klassiekers, zoals verse sinaasappelsap, aardbeien-smoothies en diverse soorten sandwiches, waaronder de focaccia met tonijnsalade. Ook biedt La Place Take Away soep, salade bowls, verschillende koeken, muffins, bananenbrood en warme dranken aan. “Alle gerechten worden ter plekke versbereid, hygiënisch verpakt en zijn eenvoudig on-the-go mee te nemen. Zo kunnen gasten ook in deze tijd blijven genieten van alle producten van La Place en kunnen zij de smaak van versgemaakt ervaren”, aldus Meijers.

Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden ook bij La Place Take Away verschillende maatregelen. Er mag een beperkt aantal gasten tegelijkertijd naar binnen en alle bezoekers en medewerkers dienen minstens 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Bij de ingang staat een La Place host om te zorgen dat alles goed en soepel verloopt. De looproute is aangepast, met een afzonderlijke in- en uitgang. Alle medewerkers dragen handschoenen. Daarnaast zijn veel producten voorverpakt en is bij het buffet sprake van zelfbediening, met uitzondering van soepen en warme dranken. Sappen worden gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel. Ook wordt klanten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden