Lidl Apeldoorn heropent winkel aan Kanaal Noord

  Zakelijk

Apeldoorn - Supermarktketen Lidl heropent op woensdag 19 februari 2020 om 09.00 uur haar vernieuwde en verruimde supermarkt aan Kanaal Noord in Apeldoorn.

Er zullen geen tabakswaren meer worden verkocht. Daarmee zijn alle Lidl-filialen in Apeldoorn rookvrij. Klanten die bij de opening aanwezig zijn maken kans op 1 minuut gratis winkelen. 

De Lidl-supermarkt is vergroot en uitgebreid met ovenverse broden en vers gebak. Met een broodsnijmachine die klanten zelf kunnen bedienen, kunnen ze het verse brood op drie verschillende diktes laten snijden. Een andere blikvanger in de winkel is het tapasmeubel met een divers assortiment aan tapas- en borrelhapjes. "Onze winkel is erg mooi geworden en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken, zoals zes Scan&Go-kassa's. Het verruimde assortiment is echt een aanwinst voor onze klanten", aldus trotse supermarktmanager Pedro. Hij doet tevens de oproep dat hij nog enthousiaste nieuwe medewerkers kan gebruiken in het nieuwe filiaal in Apeldoorn. 

Een minuut gratis winkelen
Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel door supermarktmanager Pedro om 09.00 uur op feestelijke wijze geopend. De eerste honderd klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen. 

In 2022 Lidl in Nederland 100% rookvrij
Deze supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak meer. Hiermee zijn alle Lidl-winkels in Apeldoorn rookvrij. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die stopt met de verkoop van tabakswaren. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af. 

Adres
Kanaal Noord 21-23 in Apeldoorn 

Nieuwe openingstijden
Maandag t/m zaterdag 07.30 – 21.00 uur
Zondag 12.00 – 18.00 uur 
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden