Bakker Keurhorst wint Zilveren Schieter

  Zakelijk

Apeldoorn - Keurhorst uit Apeldoorn heeft de tweede plaats gehaald in de strijd om de titel Beste Winkel 2020. Hans en Marina moesten met een miniem verschil Gommans uit Sevenum voor laten gaan. Toet tevens uit Apeldoorn werd derde.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde op maandag 20 januari kreeg Keurhorst de Zilveren Schieter uitgereikt door directeur van de Stichting Echte Bakkersgilde, Geert Caniels.

Hans en Marina haalden een score van 9,787 en daarmee kan de vlag uit aan de Asselsestraat. In het beoordelingsrapport is te lezen: 'Deze winkel is een feest om te bezoeken. Je ziet met eigen ogen dat het hier allemaal echt gemaakt wordt, dat maakt je nog enthousiaster om te kopen.'

Marina was eigenlijk helemaal niet bezig met de vraag of ze zouden winnen. "Ik zag in het rapport ook een paar kleine opmerkingen staan dus ik dacht dat we misschien 9e of 10e zouden worden. Het was een geweldige verrassing voor ons. Op Facebook stromen de likes en reacties binnen. Dat is echt hartverwarmend!"

Meer berichten