Anne&Max opent binnenkort in Apeldoorn!

  Zakelijk

Apeldoorn - Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen.

Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand biedt 95 zitplaatsen binnen en een mooi buitenterras.

Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeling. Het Freshfood&Coffeecafe is op zoek gegaan naar partners om mee samen te werken. Begin dit jaar is daarom een samenwerking gestart met foodservicebedrijf Albron.

In de nieuwe vestiging in Apeldoorn vind je onder meer een breed assortiment met o.a. een huisgemaakte ice tea, heerlijke sandwiches, prachtige wijnen, mooie koffies en dit alles gemaakt met veelal biologische producten en een hoop liefde, een Automatica koffiemachine – voor een eigen gekozen kop filterkoffie, een verkoopkast vol met mooie Anne&Max producten voor thuis of op kantoor, een speciale parkeerplaats voor buggy's  en een mini Anne&Max counter voor kinderen.

Om de opening van Anne&Max Apeldoorn te vieren,  is er een exclusieve openingsactie. Heet jij Anne of Max? Kom in de maand december dagelijks opwarmen met een gratis kop koffie. De actievoorwaarden zijn terug te vinden op: https://www.annemax.nl/vestigingen/apeldoorn/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden