Feestelijke opening nieuwe Albert Heijn Anklaar. Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper.
Feestelijke opening nieuwe Albert Heijn Anklaar. Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper. (Foto: Ruben Schipper)

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Apeldoorn

  Zakelijk

Apeldoorn - Woensdag openden supermarktmanager Hans Muscus en zijn team hun gloednieuwe Albert Heijn. De supermarkt in het nieuwe winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn omvat maar liefst 4.000 m2 en heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Klanten hebben er keuze uit een zeer ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook is er een sushibar. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa's.

Het was groot feest in het winkelcentrum Anklaar. Alle winkels gingen gelijktijdig voor het eerst open. Hans Muscus: "Zoals de Gall & Gall, die nu in de hal van onze supermarkt zit. Ook deze winkel is hypermodern." Het blijft voorlopig nog extra gezellig bij Albert Heijn Anklaar. Zaterdag 12 oktober komt de hamster, de levensgrote mascotte van Albert Heijn, langs en kunnen kinderen zich laten schminken. De weken erna zijn er lekker veel proeverijen en voordeelacties.

Bij binnenkomst van de nieuwe Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Opvallend is 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan altijd, ook dankzij een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. "En, we hebben een sushibar. Daar maken professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki. Onze winkel is in de regio de eerste Albert Heijn met een sushibar", aldus de trotse supermarktmanager.

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten, taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je kunt zelf hagelslag en noten kiezen in elke gewenste hoeveelheid. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

De nieuwe winkel heeft zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. "De eerste reacties zijn erg positief", zegt Hans Muscus. "Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat. Die mogelijkheid blijft uiteraard." Voorheen zat Albert Heijn op de tijdelijke locatie aan de Saloméstraat. "Nu zijn we eindelijk op onze definitieve plek in het nieuwe winkelcentrum Anklaar. Alle medewerkers zie je daar terug. Het is dus als vanouds gezellig bij ons."

Albert Heijn aan het Operaplein 110 is voortaan langer open, van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur, zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden