Foto: Martin van Welzen

Lidl opent nieuwe winkel in Apeldoorn

  Zakelijk

APELDOORN - Supermarktketen Lidl opent op woensdag 9 oktober om 10.00 uur een nieuwe winkel. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen 'van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs'. De winkel is zeven dagen per week open.

De ruime winkel, dat deel uit maakt van winkelcentrum Anklaar, is voorzien van een volwaardig assortiment. Er is veel aandacht voor dagverse producten, actieartikelen en non-food producten. Voor het afrekenen van de boodschappen kunnen klanten kiezen uit een traditionele kassa of een zelfscankassa. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage, de eerste twee uur zijn gratis voor klanten van Lidl.

Supermarktmanager Stefan trots op nieuwe winkel. "Wij willen iedereen van harte uitnodigen om de opening met ons te vieren. Iedere klant ontvangt rond 09.30 uur een lot, waarmee er kans kan worden gemaakt op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs openen wij op feestelijke wijze om 10.00 uur de winkel. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen", aldus supermarktmanager Stefan.

Geen sigaretten en tabak
Deze supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.

Meer berichten