Mehh's Pedicure en Manicure is gespecialiseerd in medische en cosmetische voetverzorging.
Mehh's Pedicure en Manicure is gespecialiseerd in medische en cosmetische voetverzorging. (Foto: )

Niet alleen verzorging, maar ook advies bij Mehh's Pedicure en Manicure

  Zakelijk

Apeldoorn - Marie Hurtado-Yanez is pedicure en sinds 2015 heeft ze haar eigen salon in Apeldoorn. Mehh's Pedicure en Manicure is gespecialiseerd in medische en cosmetische voetverzorging.

,,Ik ben geboren in Venezuela, Zuid-Amerika, maar ben opgegroeid op Curaçao. In 2010 ben ik naar Nederland gekomen nadat ik mijn man had leren kennen", vertelt de 53-jarige Marie.

,,In de laatste jaren heb ik geprobeerd om werk te vinden, maar door mijn leeftijd is dat lastig. Tevens sprak ik niet goed genoeg Nederlands om mijn oude functie op te pakken als Sales & Marketingmanager. Omdat ik toch gemotiveerd ben en van hard werken houd, solliciteerde ik op veel functies. Echter werd ik niet uitgekozen doordat ik overgekwalificeerd ben of waren het uitsluitend fulltime functies. Dat heeft mij doen beslissen mijn eigen onderneming te starten."

Marie had al een diploma 'Voetverzorging', gehaald op Curaçao. ,,Maar ik moest deze papieren hier in Nederland nogmaals behalen, wilde ik mijn werkzaamheden kunnen voortzetten op een professionele wijze. Dat heeft mij doen besluiten om de opleiding 'Medische pedicure' te volgen. Hierdoor kan ik de cliënten niet alleen van verzorging, maar ook van advies voorzien. Het dankbaarst van mijn werk is dat ik de mensen na een behandeling met een glimlach zie vertrekken." Info: Pedicuremehhs.nl.

Meer berichten