De directie van beide bedrijven: achter vlnr: Remco Bisseling, Henk Bisseling, Ben de Wilde, voor vlnr: Alie Bisseling en Henriëtte de Wilde
De directie van beide bedrijven: achter vlnr: Remco Bisseling, Henk Bisseling, Ben de Wilde, voor vlnr: Alie Bisseling en Henriëtte de Wilde (Foto: Veerman Installatiebedrijf)

Bisseling Installatietechniek en Installatiebedrijf Veerman versterken samenwerking

  Zakelijk

Apeldoorn - De Apeldoornse installatiebedrijven Bisseling en Veerman gaan hun samenwerking versterken. Beide bedrijven werken ‘achter de schermen’ al samen, maar vanaf 1 juli maken ze de samenwerking officieel. Met de samenwerking wordt bijna 60 jaar Bisseling Installatietechniek en bijna 100 jaar Installatiebedrijf Veerman samengevoegd.

Door de samenwerking kunnen de bedrijven sneller en flexibeler opdrachten uitvoeren. Dat zorgt voor een betere dienstverlening aan hun klanten. Bovendien maakt de samenwerking groei mogelijk, waardoor de bedrijven een sterke positie in de markt kunnen houden. De samenwerkende bedrijven blijven zich - zoals ze nu ook al doen - sterk richten op particulieren.

Duurzame activiteiten groeien

Door de samenwerking kunnen beide bedrijven hun klanten een breder pakket van werkzaamheden aanbieden. Dat geldt voor alle voorkomende installatiewerken, maar vooral ook voor duurzame technieken. Met uitbreiding van hun duurzame activiteiten spelen de bedrijven in op de grote vraag vanuit de markt naar meer duurzame vormen van energievoorziening.

Persoonlijke service blijft

Beide bedrijven staan bekend om hun persoonlijke service. Daarom passen ze goed bij elkaar. Die persoonlijke benadering blijft. Alle activiteiten komen onder één dak, maar klanten houden hun vaste contactpersonen als aanspreekpunt. Garanties en onderhoudscontracten blijven gewoon doorlopen. Het huidige management en personeel gaan voor beide bedrijven werken.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar:

Remco Bisseling, 055 355 1626, info@bisselingbv.nl

Ben de Wilde, 055 521 3527 ben@veermanib.nl

Meer berichten