Een toost op de heropening van Sligro Apeldoorn. V.l.n.r.: Robert Kranenborg, Angelique Schmeinck, Oskar van Zuiden en Kees Kiestra.
Een toost op de heropening van Sligro Apeldoorn. V.l.n.r.: Robert Kranenborg, Angelique Schmeinck, Oskar van Zuiden en Kees Kiestra. (Foto: KAY FAHNER)

Sligro Apeldoorn is heropend

  Zakelijk

Apeldoorn - Donderdag 11 april is de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Apeldoorn heropend. Topchef Robert Kranenborg,Angelique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Oskar van Zuiden (vestigingsdirecteur Sligro Apeldoorn) verrichtten gezamenlijk de officiële openingshandeling.

Gedurende de hele dag was er een inspirerend programma met kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. TV-koks, topchefs uit de regio, leveranciers, vakspecialisten en de beste wijnhuizen van Sligro kwamen naar Apeldoorn. Er waren demonstraties van onder andere Gerwin Sanders (Twenty2, Apeldoorn), Marco Koster (eetcafé de Slimmerick, Epe), Ricardo Rozema (gastrobar Base, Apeldoorn) en Gino Grassotti (firma van Veldhuizen, Apeldoorn). Angelique Schmeinck presenteerde de activiteiten.

De verbouwing
Oskar van Zuiden: De afgelopen periode is de vestiging van 4.000 m2 compleet verbouwd en in die tijd waren wij normaal geopend voor onze klanten. Dat was een flinke uitdaging en wij zijn de klanten dankbaar voor hun begrip en geduld. Maar het resultaat mag er zijn! Sligro Apeldoorn is de ideale groothandel voor de vele campings, recreatiebedrijven, cafetarias en café-restaurants die de Veluwe herbergt. Ons food en non-food assortiment is hier perfect op afgestemd. We hebben alles onder één dak: wijn, bier, koffie en thee, kruiden, snacks, disposables, keukenbenodigdheden, horeca-apparatuur, kaas, zuivel, groenten fruit en een uitgebreid diepvries-assortiment met vlees, wild, gevogelte, vis, brood en banket. En alles op de begane grond, dus nóg toegankelijker voor onze klanten.

Sligro is met een landelijk netwerk van 50 zelfbedieningsgroothandels en 8 bezorggroothandels marktleider in Nederland. Sligro richt zich specifiek op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf en kleinschalige retailbedrijven. Klanten kunnen beschikken over circa 75.000 food- en aan food gerelateerde non-foodartikelen.

Meer berichten