TK Maxx Apeldoorn sinds donderdag open

  Zakelijk

Apeldoorn - Liefhebbers van een unieke stijl kunnen hun geluk niet op. De langverwachte vestiging van TK Maxx in Apeldoorn is eindelijk open.

De winkel opende donderdagochtend haar deuren voor het publiek in het compleet vernieuwde winkelcentrum de Oranjerie.

Met de opening in Apeldoorn creëert TK Maxx 30 nieuwe banen, waarvan meer dan de helft wordt ingevuld door het UWV. Shoppers kunnen op zoek naar unieke fashion, home, beauty, sport en kinderitems, verspreid over een winkeloppervlakte van de vestiging die 1.754 vierkante meters bedraagt.

Het warenhuis biedt een gigantische selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen van grote merken, voor kleine prijzen. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home afdeling. TK Maxx inkopers speuren het hele jaar door de wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de adviesprijs, waardoor de winkels meerdere nieuwe leveringen per week binnen krijgen. Zo is er met duizenden unieke items altijd wel iets nieuws te ontdekken voor de Nederlandse koopjesjagers. 

Locoburgemeester Mark Sandmann is blij met de vestiging van TK Maxx in Apeldoorn. ,,Het is een onderneming die verantwoordelijkheid neemt voor haar omgeving, naast het economische belang. Ook het feit dat er twintig mensen vanuit een werkloosheidssituatie daar aan de slag gaan, vind ik echt heel mooi." 

Meer berichten