TK Maxx Apeldoorn opent 11 april

  Zakelijk

Apeldoorn - Goed nieuws voor alle fashion en designerfanaten in regio Apeldoorn.

Op 11 april om 10.00 uur opent off-price retailer TK Maxx het gloednieuwe filiaal in winkelcentrum de Oranjerie in Apeldoorn. Met de opening in Apeldoorn opent TK Maxx haar eerste filiaal in het oosten van Nederland. Het warenhuis draagt daarmee bij aan de metamorfose van het winkelcentrum de Oranjerie, waar shoppen een ervaring moet worden. 

Het warenhuis biedt een gigantische selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen van grote merken, voor kleine prijzen. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home afdeling. TK Maxx inkopers speuren het hele jaar door de wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de adviesprijs, waardoor de winkels meerdere nieuwe leveringen per week binnen krijgen. Zo is er met duizenden unieke items altijd wel iets nieuws te ontdekken voor de Nederlandse koopjesjagers. 

Vanaf 10.00 uur op donderdag 11 april ligt de rode loper klaar voor de eerste enthousiaste schatzoekers. De opening betekent de elfde winkel in Nederland voor TK Maxx. Als toonaangevende off-price retailer in Nederland garandeert TK Maxx ook in de nieuwe winkel: een breed aanbod aan grote merken voor kleine prijzen die tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. 

Met de opening in Apeldoorn creëert de off-price retailer 30 nieuwe banen, waarvan 50% wordt ingevuld door het UWV. Fanatieke shoppers kunnen straks hun slag slaan in een ruime winkel met een winkelvloeroppervlakte van 1.754 vierkante meter.

Meer berichten