Foto:

Sportplatform van start

  Zakelijk

Apeldoorn - Apeldoorners Kjelt van den Hazel en Niels Steenman zijn gestart met HealthMatch. HealthMatch is een online platform voor professionals op het gebied van sport en gezondheid. Hierbij kan je denken aan personal trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en sportmasseurs.

,,Een plek waar alle experts op het gebied van sport en gezondheid samenkomen'', aldus Kjelt. ,,Maar HealthMatch is meer dan alleen een lijst van personal trainers. Zoals de naam al doet vermoeden richt HealthMatch zich op het maken van de perfecte match tussen professional en consument. Om zo de gezondheid onder de Nederlandse bevolking te verbeteren." Het idee is ontstaan toen Kjelt, destijds zelf actief in de fitness en personal training branche, verschillende problemen herkende.

Te beginnen met het imago van een personal trainer. Veel mensen hebben het idee dat personal training duur is. Niks is minder waar, starten kan vaak al vanaf een klein bedrag. Maar waar vind je dan een professional die aansluit bij jouw doelstelling? Hoe kom je erachter of deze trainer gecertificeerd is, of hij in de buurt zit en wat voor trainingen hij aanbiedt? Hoe mooi zou het zijn als alle professionals rondom sport en gezondheid samenkomen op één plek. En zo ontstond HealthMatch.

Meer berichten