Boon Accountants weer terug op oude stek

  Zakelijk

Apeldoorn - Boon Accountants Belastingadviseurs is maandag terug verhuisd naar het pand aan de Christiaan Geurtsweg 1 in Apeldoorn, dat de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd en compleet vernieuwd is. Het pand is voorzien van een moderne inrichting en de nieuwste technieken, zodat het klaar is voor de toekomst.

Onder het toeziend oog van alle zeventig medewerkers opende de directie feestelijk het gloednieuwe kantoor. Vanaf januari 2018 was Boon tijdelijk gevestigd in een pand aan het Jean Monnetpark, op slechts 500 meter van het oude pand. De medewerkers van Boon vonden er hun tijdelijke werkplek en ook klanten waren er van harte welkom. Toch is er met veel spanning uitgekeken naar het in ontvangst nemen van de sleutels van het vernieuwde kantoor aan de Christiaan Geurtsweg.

"Dit is een bijzondere mijlpaal in het bestaan van Boon, het pand hoort bij onze geschiedenis. We zijn ontzettend trots dat we ons kantoor hebben weten om te toveren tot een moderne, duurzame en sfeervolle locatie die past bij deze tijd. Zonder de nauwe samenwerking met diverse Apeldoornse topbedrijven was dit niet gelukt. Zij hebben een topprestatie verricht!", aldus Jan van der Put, één van de vijf directieleden van Boon.
 

Meer berichten