Paul Roescher opende12,5 jaar geleden een enorme megastore in Apeldoorn,  die samen met megastore Rijssen zorgt voor 17500 m2 showroom.
Paul Roescher opende12,5 jaar geleden een enorme megastore in Apeldoorn, die samen met megastore Rijssen zorgt voor 17500 m2 showroom. (Foto: )

Jubileum 12,5 jaar Roescher Badkamers

  Zakelijk

Apeldoorn - Firma Paul Roescher is vanaf 1971 actief in keukens en is uitgebouwd in het aanbieden van een totaalconcept.

Of het nu gaat om keukens, badkamers, tegels, woonvloeren, haarden of eettafels, op elk gebied hebben ze adviesspecialisten. Het inrichten van een woning is een gezellige dagje uit bij Paul Roescher. Met deze "One Stop Shopping" bespaart men ook tijd en geld. ,,Combineer naar hartenlust en hoe meer u koopt, hoe voordeliger het wordt dankzij de combinatievoordelen. Paul Roescher vraagt geen aanbetaling en de klant krijgt in één keer de alle scherpste eerlijke prijs", zo laat een woordvoerder weten. Deze kwaliteiten van Paul Roescher hebben er voor gezorgd dat er 12,5 jaar geleden een enorme megastore in Apeldoorn werd geopend, die samen met megastore Rijssen zorgt voor 17500 m2 showroom. Paul Roescher viert het 12,5 jarige jubileum van de afdeling badkamers Apeldoorn. In samenwerking met diverse vaste en betrouwbare leveranciers, heeft Paul Roescher Apeldoorn boordevol unieke aanbiedingen. De badkamerspecialisten werken samen met de klant om voor elk budget een droombadkamer te maken.

www.paulroescher.nl

Meer berichten