Foto:

Conceptstore Jac Hensen in Apeldoorn: het winkelen van de toekomst

  Zakelijk

Apeldoorn - Jac Hensen combineert 500m2 herenmode met de mogelijkheden van online: van het complete assortiment tot LED-schermen en slimme QR-codes om te scannen.

Jac Hensen heeft een nieuwe conceptstore in Apeldoorn geopend. Klanten kunnen er winkelen met de premium service die ze gewend zijn, inclusief de voordelen van online. Naast het lokale assortiment is ook het volledige online aanbod beschikbaar. Klanten kunnen een QR-code scannen om complete outfits uit het lookbook te bestellen of daar specifieke artikelen uit te bestellen. Met de nieuwe winkel presenteert Jac Hensen het shoppen van de toekomst.

"We zijn enorm trots op onze nieuwe winkel. Dankzij 500m2 winkelvloer kunnen we onze klanten een nog breder aanbod bieden, vooral dankzij de toevoeging van online. We zijn heel benieuwd hoe onze verrassende innovaties zullen uitpakken, om de voordelen van online naar de ervaring in de winkel te brengen," aldus Lars Woordes, marketingmanager bij Jac Hensen.

Jac Hensen staat bekend om zijn premium service en een scherpe prijs-kwaliteit verhouding in de multi-brandstore. Het bedrijf combineert het nieuwe grote winkeloppervlak aan de Korenstraat in Apeldoorn met de voordelen van online. Om uit het volledige assortiment te kunnen kiezen, outfits vanuit een lookbook te bestellen en door op LED-schermen te inspireren met het nieuwste beeldmateriaal, verrassende looks en actuele aanbiedingen.

"Onze vestiging in de Oranjerie werd snel te klein, we konden klanten daar niet meer de winkelervaring bieden waar we om bekend staan. Met de verhuizing naar deze mooie nieuwe locatie hebben we meteen de kans gegrepen om het winkelen van de toekomst te realiseren. Met onze verrassende innovaties willen we ervoor zorgen dat onze klanten puur vakmanschap kunnen ervaren. Stijlvolle mannenmode van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs, met slimme innovaties die normaal alleen online beschikbaar zijn," licht Woordes toe.

De grote nieuwe winkel biedt Jac Hensen bovendien de mogelijkheid om het merkenaanbod nog verder uit te breiden. Merken als Dstrezzed, Nils, Lerros, Jac Hensen, Mac, No Excess, Scotch & Soda, Hensen en Pepé Jeans werden er al verkocht. Daar komen Jac Hensen Premium en Ted Baker bij. Bovendien voegt de winkel een ruime trouwcollectie toe.

Jac Hensen is een familiebedrijf waar de persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Dat geldt voor alle 12 vestigingen en de webshop met het complete assortiment. Klanten die binnenstappen ervaren echte aandacht en passie voor mannenmode. Jac Hensen is daarom al 3x verkozen tot Beste Winkelketen en 2x tot Beste Webshop van Nederland in de categorie Herenmode. Enthousiasme en vakmanschap gaan er hand in hand met moderne collecties, goede kwaliteit en eerlijke prijzen. Jac Hensen is pas tevreden als de klant voelt dat het goed zit. Jac Hensen: weten dat het goed zit. www.jachensen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden