Apeldoorn Binnenstad pakt uit met Vaderdagacties

  Zakelijk

Apeldoorn - Na het succes van de Moederdagactie in de Apeldoornse binnenstad, kan een actie voor Vaderdag natuurlijk niet uitblijven. Daarom organiseert de Apeldoornse binnenstad van maandag 11 t/m zaterdag 16 juni allerlei leuke acties om vaders en opa's tijdens deze bijzondere dag in het zonnetje te zetten. 

Op vertoon van de Vaderdag voucher kun je op zaterdag 16 juni profiteren van leuke kortingen en extra's bij deelnemende ondernemers. Onder andere Simon Lévelt, Traiteur Délicat, HEMA en de Farmers Steakhouse doen mee met de actie. De voucher is te downloaden via de website apeldoorn-binnenstad.nl. Hier vind je tevens de Top 10 Vaderdagcadeaus.

Gratis BBQ pakket winnen
Is jouw man, vader of opa een echte vleesliefhebber? Doe dan mee met de actie op de Facebookpagina van Apeldoorn Binnenstad. Geef aan waarom jouw man, vader of opa een heerlijk vleespakket moet winnen… en wie weet gaat jouw man, vader of opa er wel vandoor met een heerlijk vleespakket van biologische slagerij De Groene Weg in de Asselsestraat. De actie loopt tot 16 juni a.s.
 

Meer berichten