Shoppingroute voor duurzaam winkelen

  Zakelijk

Apeldoorn - Als je verantwoord wilt shoppen, waar doe je dat dan? Waar vind je kleding, cadeaus en alle andere dingen die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu? Waar drink je tussendoor een kopje verantwoorde koffie en eet je een lekker biologisch broodje? Op al die vragen geeft de nieuwe brochure 'EerlijkWinkelen Apeldoorn' het antwoord.

Van Stadsakkers tot het Fietsenhoekje en van Bagel & Beans tot Foenix: in de brochure staan 34 Apeldoornse bedrijven beschreven die op de een of andere manier bijdragen aan een betere wereld. Voor de totstandkoming van deze brochure bracht stichting Mondial alle Apeldoornse bedrijven in kaart die producten gebruiken of verkopen die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.

Routekaartje
Hoe de winkels bijdragen aan een betere wereld, is makkelijk te zien door de icoontjes die in de brochure zijn gebruikt. Er is een onderverdeling in biologische winkels, FairTrade winkels, tweedehands winkels en andere winkels die op de een of andere manier bijdragen aan een betere wereld. Naast korte uitleg over de winkels zelf, is er ook een handig routekaartje van de Apeldoornse binnenstad toegevoegd. Zo weet je precies waar je moet zijn als je duurzaam wilt winkelen!

Gratis af te halen
De EerlijkWinkelen route Apeldoorn is voor iedereen gratis af te halen bij de deelnemers van EerlijkWinkelen of bij het VVV-agentschap in het CODA Museum. De deelnemers van EerlijkWinkelen zijn duidelijk herkenbaar aan een EerlijkWinkelen-sticker op het raam. Naast de brochure kunnen geïnteresseerden de EerlijkWinkelen app gratis downloaden.

Meedoen?
Ben je een duurzame ondernemer en wil je onderdeel zijn van de EerlijkWinkelen route Apeldoorn? Neem dan vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar Stichting Apeldoorn Marketing. 

Meer berichten