Senszo en Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes gaan samenwerking aan

  Zakelijk

Apeldoorn - De cliënten van de kleinschalige dagopvang Senszo aan de Hoenderparkweg in Apeldoorn aan de slag gegaan met het inpakken van de eerste feestzakjes voor Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

Tijdens de Beursvloer die onlangs door Stichting Present Apeldoorn werd georganiseerd bij Theater Orpheus is deze mooie match ontstaan. Renée Kranenberg, voorzitter van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes en Mariëlle Kloosterman, directielid Senszo, hebben op deze avond samen deze mooie match waarin vraag en aanbod perfect samen kwam gemaakt. Zij zijn beiden zeer verheugd dat de cliënten nu met deze vrolijke taak aan de slag mogen.

Senszo is een kleinschalige dagbestedingsplek in Apeldoorn. Het programma voor de cliënten bestaat uit arbeidsmatige, creatieve, sportieve en fysieke activiteiten. Deze activiteit past dus prima in het programma.

De samenwerking is vanochtend bij Senszo beklonken door met alle begeleiders en cliënten lekker taart te eten. Dat werd hartelijk ontvangen maar een aantal cliënten stond al enthousiast klaar om te beginnen met het vullen van de zakjes. Dus we zijn meteen met een grote glimlach begonnen met het werk! In totaal zullen er 1000 feestzakjes gevuld gaan worden. Als deze klus geklaard is zullen de cliënten nog mooie kaartjes aan de zakjes nieten. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes gebruikt deze zakjes ter promotie van de stichting door het hele land.

Renée Kranenberg: "We zijn als stichting erg blij dat we deze feestelijke taak mogen uitbesteden aan Senszo. Wij vinden het erg mooi dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt deel uit kunnen maken van onze processen. Dat past goed bij de waarden die we als stichting willen uitdragen naar de maatschappij. De cliënten van Senszo hebben zo een vrolijke dagbesteding en wij krijgen gratis onze zakjes gevuld. Een super match."

Nog voor de zomervakantie zal deze klus geklaard zijn. Als alles naar wens verloopt gaan er nog meer leuke klussen aan Senszo uitbesteed worden. De stichting heeft al mooie ideeën die ook goed in het programma passen bij Senszo.

Meer berichten