Apeldoornse ondernemers in zwaar weer kunnen nu ook bij het ondernemershuis terecht

  Zakelijk

Apeldoorn - Per 14 maart is stichting Over Rood gehuisvest in het Ondernemershuis Apeldoorn. Ondernemers in de regio die kampen met financiële problemen kunnen vanaf dan daar terecht voor advies en praktische ondersteuning. 15 maart organiseert Over Rood bovendien een training inkomstenbelasting voor ondernemers.

Sinds oktober 2016 is de Apeldoornse vestiging van Over Rood actief. Locatiemanager Wiebe Bakker: ,,Wij begeleiden ondernemers naar een financieel gezonde toekomst. Of je nu te weinig omzet maakt, een bedrijf wilt starten, je bedrijf moet stoppen, schulden hebt, failliet dreigt te gaan / bent gegaan of achterloopt met je bedrijfsadministratie. Bij Over Rood ben je altijd welkom."

De stichting is per 14 maart gevestigd in het ondernemershuis. Hier kunnen ondernemers al terecht voor algemeen advies, maar met de komst van Over Rood ook voor hulp bij (door)start, schulden, administratieve achterstanden en bedrijfsbeëindiging. Het maken van een eerste afspraak kan eenvoudig via de website van Over Rood: www.overrood.nl/over-rood-apeldoorn.

,,De trainingen die wij verzorgen zijn ook toegankelijk voor ondernemers die niet in zwaar weer zitten”, aldus Bakker. ,,Op 15 maart organiseren wij een training over inkomstenbelasting. Aanmelden kan via de website van Over Rood.”

Meer berichten

Shopbox