Derde Ster voor Le Salon Tamara op het La Biosthetique Sterren-event

  Zakelijk

Apeldoorn - Le Salon Tamara, de kapsalon in Apeldoorn, die ieder persoon en elke haardracht een uitdaging vindt en voor iedereen iets kan betekenen heeft er een derde ster bij.

Mede dank zij de mooie kwaliteitsproducten, waaronder het merk La Biosthetique, zorgt Le Salon Tamara voor het beste voor uw haar. Le Salon Tamara zorgt dat iedereen die de deur uitgaat het “wow” gevoel heeft. Uw haar heerlijk gewassen, geknipt, gekapt en verzorgt. Heeft u iets bijzonders? Heeft u een pruik of haarstukje nodig? Wilt u een andere kleur? U kunt er terecht. Het kopje koffie en een gezellig blad om te lezen maken uw uitstapje naar de kapsalon compleet.

Een gedegen jury van La Biosthetique onderzoekt de salons op hun kwaliteit en serviceverlening. Alleen salons met de hoogste waardering ontvangen een ster voor hun uitstraling, kwaliteit en service in hun dienstverlening. Opnieuw heeft Le Salon Tamara zich gekwalificeerd voor een ster, naast de 2 sterren die zij al op hun naam hadden. Op het sterrenevent van afgelopen zondag 21 januari jongstleden in Maastricht werd aan Le Salon Tamara de derde ster uitgereikt.

La Biosthetique staat al meer dan 60 jaar garant voor een duidelijk profiel, kwaliteitsproducten, innovaties, exclusieve diensten, de ontwikkeling van internationale haar- en beautytrends, alsmede professionaliteit en serviceaanbod en samenwerking. Nog steeds ontwikkelen wetenschappers de producten van La Biosthetique in de modernste laboratoria, zonder dierproeven en op basis van actuele resultaten uit de cosmetica en de geneeskunde. De vervaardiging van de producten geschiedt aan de hand van de laatste wetenschappelijke kennis en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Een kwaliteitsproduct die zeker tot zijn recht komt in deze salon.

Le Salon Tamara, de dames Ploeg, zijn heel blij met deze derde ster: ,,Het blijft een uitdaging om elk jaar weer deze ster te bemachtigen. Maar het betekent ook dat wij kwaliteit en service bieden en dat ook heel graag zo houden”.

Meer berichten