Logo apeldoornsstadsblad.nl


Dit is de genomineerde foto.
Dit is de genomineerde foto. (Foto: Wilfred Bouchier)

Wilfred Bouchier van B-together genomineerd voor Bruidsfoto & Film Award 2018

  Zakelijk

Apeldoorn - Op 15 januari 2018 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2018. B-together( www.b-together.nl) fotograaf Wilfred Bouchier uit Apeldoorn is genomineerd in de categorie De Ceremonie.

Uit een aantal van ruim 1.600 inzendingen koos de jury 80 foto's en 5 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2017. De BFFA wordt dit jaar voor de 14e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto's genomineerd. In de filmcategorie zijn 5 films genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto's en -films zijn te vinden op www.bffa.nl.

,,Yes! Was onze reactie toen wij hoorden dat wij een nominatie hebben voor de Bruidsfoto en Film Award 2018 in de categorie 'de Ceremonie'. Er zijn in de trouwfotografie vanuit de diverse organisaties nominaties te winnen. Echter bovenaan onze bucketlist stond de nominatie van de BFFA, daarom zijn wij natuurlijk extra trots en superblij", vertelt Saskia Bosscher van B-together. ,,Dit jaar werden de inzendingen beoordeeld door een internationale vakjury en geselecteerde bruidsparen.Dat maakt het voor ons extra bijzonder dat juist deze foto genomineerd is. Reflectie van intimiteit, gevoel, puurheid en verbintenis in één beeld samenvatten, is een weergave van ons werk als trouwfotografen van B-together. Pure foto's niets, is in scene gezet."

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto & Film Award 2018 is de race nu echt van start gegaan. Tot 10 mei 2018 kunnen aanstaande bruidsparen en collega-beeldmakers hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto's en -films via www.bffa.nl.

Op maandag 28 mei 2018 worden de winnaars van de publieksprijs en vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2018.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox