Geliefd Fotografie

Trouwbeleving bij Hotel de Wipselberg

  Zakelijk

Beekbergen - Eindelijk, je bent ten huwelijk gevraagd… maar nu. Er komt veel op je af bij de organisatie van je bruiloft. Welke locatie kiezen jullie, hoe gaat jullie dag eruit zien, wil je hulp van buitenaf of ga je alles zelf regelen en natuurlijk waar ga je je droomjurk vinden? Gelukkig kunnen bruidsparen volop inspiratie opdoen voor hun droombruiloft op zondag 21 januari tijdens het Trouwbeleving event bij Fletcher Hotel de Wipselberg in Beekbergen. Hier kunnen ze namelijk door middel van beleving kennis maken met verschillende leveranciers uit de regio.

Tijdens deze trouwbeurs worden toekomstige bruidsparen volledig ondergedompeld in de wereld van trouwen. Tijdens het event wordt er twee keer een real life ceremonie georganiseerd zodat toekomstige bruidsparen zelf kunnen ervaren hoe dit verloopt. De ceremonies zullen plaatsvinden om 12:30 en 15:00 uur. Tijdens deze ceremonie kunnen de verloofden stellen ook ondervinden wat een zelfstandig trouwambtenaar of live-muziek voor meerwaarde kan hebben tijdens de bruiloft. De ceremonies worden afgesloten met het aansnijden van de bruidstaart zodat bruidsparen gelijk kunnen proeven. Diverse bedrijven uit de regio zullen deze dag aanwezig zijn om alle bruidsparen te informeren over de laatste trends op het gebied van trouwen.

Gaan jullie trouwen en willen jullie kennis maken met verschillende hippe bedrijven die van jullie trouwdag een droomdag kunnen maken? Bezoek dan het Trouwbeleving event op zondag 21 januari tussen 11.00 en 16.00 uur in Fletcher Hotel de Wipselberg in Beekbergen. De entree voor deze beurs is gratis en bruidsparen die zich inschrijven via de website ontvangen ook nog eens een toffe goodiebag! Bovendien maken de bezoekers van het event ook nog eens kans op een heerlijke high tea voor 2 personen bij Fletcher Hotel de Wipselberg. Kijk voor meer informatie op onze website www.trouwbeleving.nl, daar vindt je ook nog leuke tips en tricks om jullie droombruiloft waar te maken!

Meer berichten