Logo apeldoornsstadsblad.nl


Servaas Raedts
Servaas Raedts (Foto: Mirjam Mulder-Van Den Hof)

Apeldoornse fotograaf in finale Love Awards

  Zakelijk

De in Apeldoorn wonende fotograaf Servaas Raedts is nu al finalist bij de Love Awards 2018 in de categorie 'trouwfotograaf'.

Voor Raedts is het allemaal onwerkelijk: "Nog geen week geleden kreeg ik te horen dat ik genomineerd was. Daar was ik al heel blij mee. Dat ik een paar dagen later al te horen krijg dat ik finalist ben is heel onwerkelijk. Zeker omdat er nog de hele maand december gestemd kan worden".

Raedts staat er om bekend dat hij tegen een betaalbaar tarief trouwfoto's levert. Over hoe hij dit weet te combineren met een fulltime baan zegt hij: "Daar waar andere gamen of hele series via Netflix kijken ben ik veel in de weer met mijn camera's. Dat is nu eenmaal mijn Hobby, een hobby die ik met heel veel passie en plezier beoefen".

Tot 31 december kan er gestemd worden op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche in heel Nederland. De leveranciers met de meeste stemmen maken kans op een Love Award. Deze worden uitgereikt aan de winnaars per provincie en ook is er in iedere categorie een landelijke winnaar. Stemmen kan tot en met 31 december via www.loveawards.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox