Logo apeldoornsstadsblad.nl


Het team van Hairstyling Sylvie.
Het team van Hairstyling Sylvie.

Hairstyling Silvy opent deuren op Het Gildehof

  Zakelijk

Zaterdag 9 december opent Hairstyling Silvy haar deuren van het mooie nieuwe pand op Winkelcentrum het Gildehof.

Apeldoorn - In verband met de uitbreiding van de Coop is het oude pand in juli gesloopt. ,,Na vijf maanden in een tijdelijke kappersunit te hebben gewerkt gaan we nu weer van start in een mooi nieuw pand met een volledig nieuw interieur", vertelt Silvia Haverkamp.

Hairstyling Silvy bestaat uit een team van zeer ervaren hairstylistes en mag rekenen op een hele uitgebreide en trouwe klantenkring die bestaat uit dames, heren en kinderen. ,,Wij staan bekend om onze kwaliteit en de prettige sfeer in de kapsalon. Fijn om te merken dat ook tijdens de periode van de verbouwing onze klanten ons trouw gebleven zijn. Wij zijn dan ook blij dat we iedereen straks mogen verwelkomen in onze mooie nieuwe kapsalon."

Voor iedere klant is er een leuke attentie (zolang de voorraad strekt) en er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een volledige knip- en kleurbehandeling, een compleet Dual Senses haarverzorgingspakket t.w.v. 49,40 euro en een Style-sign styling pakket t.w.v. 52,95 euro. Daarnaast krijgt de klant bij aankoop van een styling- of verzorgingsproduct een Dual Senses shampoo t.w.v. 13,50 euro cadeau. Deze acties gelden in de maanden december en januari.
Wie alvast een kijkje wil komen nemen, is van harte welkom op zaterdag 9 december van 18.00 tot 20.00 uur.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox