Logo apeldoornsstadsblad.nl


Pop-up Studio aan de Asselsestraat

  Zakelijk

Apeldoorn – Fotografen Wiranda Lund & Inez Pleizier zijn 1 november een POP-UP Studio gestart in een leegstaand winkelpand aan de Asselsestraat 174 in hun woonplaats Apeldoorn.

Beide zijn werkzaam als zelfstandig fotograaf en hebben samen al een aantal leuke fotoprojecten gedaan. Vanuit deze prettige samenwerking is het idee ontstaan om een POP-UP (tijdelijke) Studio te openen in het centrum van Apeldoorn. POP-UP Studio "De Fotowinkel" is de hele maand november open en wie weet nog wel iets langer. De studio zit in een oude winkelpand waar je makkelijk even naar binnen loopt. Hier laat je een foto maken, die vervolgens op een hip canvas zonder houten frame wordt afgedrukt. Een bijzonder mooi cadeau voor de feestdagen of om je interieur mee op te leuken.

De twee fotografen hebben in een vorig fotoproject al eens samengewerkt met de drukker van dit hippe canvas. Ze zijn beide enorm enthousiast om de gefotografeerde portretten op diverse soorten canvas af te drukken. In de winkel kun je naast het maken van een foto shoot ook terecht voor diverse kleine canvas voorgedrukte doeken met tekst of foto.

Openingstijden; wo t/m vr 12.00 uur-17.00 zat. 10.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak!

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox