Logo apeldoornsstadsblad.nl


Opening nieuwe Aldi aan de Vlijtseweg

  Zakelijk

Apeldoorn - Het was een gezellige drukte in de vroege ochtend bij de nieuwe Aldi aan de Vlijtseweg. Honderden mensen waren toeschouwer van de feestelijke opening door wethouder Mark Sandmann en filiaalleider Martin Kwakkel.

"Ik ben blij hier bij de opening van het nieuwe filiaal in Apeldoorn te mogen zijn. Aldi gaat met de tijd mee als het gaat om duurzaamheid met een groeiend assortiment aan Fairtrade en biologische producten. Het laat zien dat duurzaamheid en betaalbaar zeker samengaan. Het ziet er binnen geweldig uit!", aldus de wethouder van Economische Zaken en Duurzaamheid.
Na het doorknippen van het rode lint stroomden de klanten verwachtingsvol naar binnen en werden direct begroet door de heerlijke geur van versgebakken brood. De nieuwe afdeling bij Aldi waarbij er de gehele dag door verse broodjes en brood afgebakken worden. Dit leverde enthousiaste reacties van klanten op.

Binnen enkele uren krasten de eerste 400 klanten een prijs weg: van een bosje rozen, diverse notebooks en blenders tot tegoedbonnen. De hoofdprijs van 250 euro aan waardebonnen werd gewonnen door Chantal Wiggers uit Apeldoorn. Ze deed samen met haar moeder boodschappen. "Wat een leuke verrassing!", aldus de blije winnares (zie foto).

Ook de rest van de dag bleef het een drukte van belang. Klanten waren positief overdonderd door de nieuwe opzet van de winkel. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. "Ik kan echt alles heel makkelijk vinden. Het staat allemaal zo overzichtelijk!", reageerde een blij verraste klant spontaan. ,,Heel erg mooi dat ik zoveel positieve reacties heb gehoord over de verse broodjes en de verse groenten en fruit. Ook de ruime opzet van de winkel is door iedereen heel goed ervaren. Er is een prettige sfeer, een mooie uitstraling en we hebben met ons team veel zin om het hier tot een succes te maken", zegt een trotse filiaalleider Martin Kwakkel.

De Foodtruck die voor de deur stond, was eveneens succesvol. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte gerechtjes van Aldi-producten geproefd worden. Veel klanten probeerden in het zonnetje de lekkere hapjes uit, van toastjes tot tosti's. De komende week zijn er ook nog diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.


De nieuwe winkel aan de Vlijtseweg 184 beschikt over ca. 450 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Op zondag is de winkel van 12.00 tot 18.00 uur geopend.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox