Logo apeldoornsstadsblad.nl


Karin Hut van Easyslim.nu (met onder meer een vestiging in Apeldoorn) komt met eigen magazine. (foto: OEasy/Easyslim.nu)
Karin Hut van Easyslim.nu (met onder meer een vestiging in Apeldoorn) komt met eigen magazine. (foto: OEasy/Easyslim.nu) (Foto: OEasy / EasySlim.nu)

Karin Hut: 'OEasy! is een lifestyleblad voor iedereen'

  Zakelijk

APELDOORN - Eigenaresse Karin Hut van Easyslim.nu heeft haar eigen blad uitgebracht. "Via social media en de gewone media krijgen we alleen maar beelden te zien van supergespierde mannen en überslanke vrouwen. Met mijn blad 'OEasy' wil ik dat doorbreken en 'echte mensen' in beeld brengen, met hun eigen verhaal."

Als eigenaresse van de succesvolle franchise-onderneming Easyslim.nu verspreidt Karin Hut via al haar dertig vestigingen het magazine OEasy! In mei dit jaar besloot Hut om een eigen magazine te maken, omdat ze haar klanten beter wilde bedienen. "Klanten die bij ons in de behandelkamers liggen, zijn vaak wel een uurtje zoet. Dan is het leuk om een lifestyleblad te lezen waarin inspirerende verhalen staan over echte mensen." Naast aansprekende verhalen van franchisers van Easyslim.nu biedt het magazine: artikelen, interviews en columns op het gebied van lifestyle, kunst, cultuur en maatschappij.
De eigenaresse vertelt enthousiast: "Ik wil zowel mannen als vrouwen aanspreken, die bezig zijn met het verbeteren van hun lijf en levensstijl. Dat gaat verder dan alleen afslanken. Bij elke vestiging van Easyslim.nu willen we dat mensen zich op hun gemak voelen. En met dit blad kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn."
De eigenaresse is van plan het magazine eens per kwartaal te laten uitkomen.

Reageer als eerste
Meer berichten