Logo apeldoornsstadsblad.nl


Samenwerking bso Woodstock/kinderopvang Snoopy en Pcbo de Korenaar

  Zakelijk

APELDOORN - Kinderopvang Snoopy en BSO Woodstock gaan vanaf 21 augustus (direct na de zomervakantie) een samenwerking aan met basisschool de Korenaar aan de Staringlaan in Apeldoorn West.

De BSO en de kinderopvang gehuisvest aan de Tesselschadelaan 2, direct naast de school, hebben een ideale ligging t.o.v. de school waardoor een samenwerking niet kon uitblijven. De 70 kinderen van Pcbo Korenaar, die op dit moment al wekelijks bij bso Woodstock worden opgevangen, steken ‘s middags samen met de pedagogisch medewerksters het plein over en arriveren bij de bso.

Ook de Voorschoolse Opvang (VSO) wordt al door Bso Woodstock verzorgd. Na de zomervakantie maakt bso Woodstock ook gebruik van een extra bso ruimte in de school. Per 01-01-2018 neemt Kinderopvang Snoopy een 2e lokaal in gebruik voor opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Beide ruimtes ondergaan een metamorfose en de gezellige huisstijl waar Snoopy en Woodstock om bekend staan worden ook in de mooie, lichte ruimtes van de Korenaar gerealiseerd.

De kinderen op die locatie kunnen natuurlijk ook mee profiteren van alle faciliteiten van Snoopy en Woodstock. Bijv. uitstapjes naar Monkeytown, de Apenheul en Park Berg en Bos. Woodstock en Snoopy beschikken nl. over een bus en 3 Stints (elektrische bolderkarren), waar ook kinderen mee worden opgehaald van andere scholen.

Reageer als eerste
Meer berichten