Foto:

Nieuw servicepunt fietsenwinkel Mantel

  Zakelijk

Apeldoorn - Fietsspecialist Mantel staat al meer dan 80 jaar bekend als dé plek waar je terecht kunt voor fietsonderhoud, fietsreparaties en het aanschaffen van een nieuwe fiets.

Van stadsfietsen en e-bikes tot racefietsen en mountainbikes. Mantel merkt dat steeds meer klanten vaker online kopen of in één van de superstores (Arnhem, Utrecht, Den Bosch), maar het wél prettig vinden als reparatie of onderhoud in de buurt mogelijk is. 

Daarom opent Mantel deze week een servicepunten in Apeldoorn, aan de Hoofdstraat 24. Natuurlijk is iedere fiets welkom. In het servicepunt kun je terecht voor fietsonderhoud en reparaties. Mantel heeft hier een klein assortiment aan veel verkochte fietsonderdelen zoals binnenbanden, fietsverlichting en fietstassen, maar het hart van het servicepunt is de werkplaats.

Op zoek naar een nieuwe fiets? Dan bezoek je de superstore. Alle fietsen staan klaar om getest te worden op de indoor testbaan. Tevreden? Dan kun je hem dezelfde dag al mee naar huis nemen dankzij de enorme voorraad.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden