Swiss Sense opent nieuwe winkel in Apeldoorn

  Zakelijk

Apeldoorn - Swiss Sense verhuisde en opende vrijdag de deuren van een gloednieuwe brand store aan Het Rietveld 36 in Apeldoorn. Klanten kunnen hier zeven dagen per week terecht voor een uitgebreid assortiment bedden, matrassen, accessoires én een persoonlijk slaapadvies. Om de opening van de nieuwe winkel in Apeldoorn te vieren, profiteren klanten dit hele weekend van feestelijke acties.

Vanaf vrijdag 18 september kunnen klanten in de omgeving van Apeldoorn voor alles op het gebied van slapen terecht in de allernieuwste Swiss Sense winkel op Woonboulevard Apeldoorn. De nieuwe brand store, met een frisse en eigentijdse uitstraling, heeft een oppervlakte van zo’n 1.300 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Hiermee is de nieuwe winkel twee keer zo groot als de oude vestiging van Swiss Sense op Het Rietveld 4.

De uitbreiding komt in de aanloop naar de oktober woonmaand op het juiste moment. Naast een uitgebreide collectie boxsprings, is in de nieuwe brand store vanaf nu ook een collectie bedframes en een breder assortiment matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar. De verschillende slaapkamerstudio’s bieden inspiratie voor iedere woonstijl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden