(foto Dennis TErwel)
(foto Dennis TErwel)

Fremouw en Schoenmakers langer bij AGOVV

  Sport

Apeldoorn - Ruben Fremouw (26) en Moreno Schoenmakers (22) spelen ook volgend seizoen bij AGOVV. Het wordt voor beide spelers het tweede opeenvolgende seizoen op sportpark Berg en Bos.

Fremouw kwam begin vorig seizoen over van VIOS Vaassen. De doelman keepte daarvoor bij CSV Apeldoorn en kwam in de jeugd al uit voor AGOVV. Waar Fremouw vorig jaar lang op zijn kans moest wachten, is hij inmiddels de nummer één onder de lat bij 'De Blauwen'. Daarbij heeft Fremouw concurrentie van Mick Pleket. De lengte en goede trap van Fremouw zijn wapens waar AGOVV veel aan heeft.

Schoenmakers is een aanvallend ingestelde speler die zowel centraal als op de vleugels uit de voeten kan. Samen met topscorer Maikel van der Wijk zorgt hij voor het nodige gevaar in de aanval. AGOVV is momenteel niet voor niets de meest scorende ploeg in de derde klasse B. Het totaal van Schoenmakers staat dit seizoen op acht goals. Hij maakte er zeven in de competitie en één in het bekertoernooi.

Met de toezeggingen van Fremouw en Schoenmakers hebben inmiddels al acht spelers aangegeven ook volgend seizoen voor AGOVV te spelen. In de komende weken verwacht AGOVV nog meer nieuws naar buiten te kunnen brengen.

Meer berichten