Baldy Pokerkings is Team Poker Kampioen van Ugchelen

  Sport

Ugchelen - Op zondag 8 december werd het Team Poker Kampioenschap van Ugchelen georganiseerd bij Dorpshuis Ugchelens Belang.

Vanaf 14.30 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle teams zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 15.00 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 14 teams uit Ugchelen en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het team Baldy Pokerkings die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang het Team Pokerkampioen van Ugchelen mag noemen. Daarnaast heeft het team zich gekwalificeerd voor de halve finale van het NTKP halverwege juni 2020. Op plek twee eindigde Queen with Kings en Te Bored Members. Zij kwalificeerde zich ook voor halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Ugchelen is hier te vinden.

De top 3 van Ugchelen

Baldy Pokerkings

Queen With Kings

Te Bored Members

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden