deelnemers en enkele coaches Karate-do Smaal
deelnemers en enkele coaches Karate-do Smaal (Foto: M de Boer)

Karate-do Smaal scoort

  Sport

Apeldoorn - Op zaterdag 9 november werd de Open de Liège (Luik, België) gehouden. Dit is een groot internationaal toernooi, waarbij 14+ selectiedeelnemers punten kunnen verdienen, waarmee ze geselecteerd kunnen worden om mee te doen aan een EK of WK. Dit keer waren er 1124 deelnemers afkomstig uit 25 landen.

Bij het onderdeel Kata heeft Selina Cicek maar liefst 2 prijzen behaald, een tweede plek voor de categorie 16+ jaar en een derde plek bij de categorie -18 jaar. Matthew Martens heeft de derde plaats behaald in de categorie -21 jaar.

Nerena de Boer heeft op het onderdeel Kumite de derde plaats weten te behalen in de categorie -10 jaar -30kg. Een fantastisch resultaat van deze toppers van Karate-do Smaal.

Op zondag 10 november was er in Den Bosch een kleiner toernooi, de Strive en Struggle Cup for kids. Ook hier hebben de deelenemers van Karate-do Smaal goed gescoord. Goud voor: Julian Veltman. Zilver voor: Vincent Cossee. Brons voor: Auke van der Veen, Sander Donatz, Veerle Veenstra, Victoria van der Veen. Een mooie voorbereiding voor de NK jeugd later deze maand.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden