Foto: Picasa

Randerodecross met AV Veluwe

  Sport

Apeldoorn - Op zondag 3 november houdt AV Veluwe de jaarlijkse Randerodecross.

,,Wil je lekker crossen door onze prachtige bossen en genieten van de natuur of gewoon lekker afzien? Dat kan! Van beginner tot wedstrijdloper, iedereen kan meedoen aan de Randerodecross. Waarom? Je loopt rondjes en je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je gaat lopen en hoe hard je dat doet. Na afloop van de wedstrijd hebben onze vrijwilligers een heerlijke kop snert voor je klaar staan. Spreek gezellig af met je loopmaatjes en blok je agenda om deze cross te lopen want dit wil je zeker niet missen!", aldus de organisatie. 

Locatie: De start en finish is aan de Zuster Meijboomlaan vlakbij het viaduct. Er is geen douche en kleedgelegenheid aanwezig.

Start: Alle afstanden starten om 11:00 uur

Inschrijven: Voorinschrijven kan nu al via www.inschrijven.nl. Twijfel je nog een beetje? Dat is helemaal geen probleem. Op de wedstrijddag zelf kun je nog inschrijven tot 10:45 uur. Kosten hiervoor bedragen 10 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen op de 3,2 km en 6,4 km slechts 5 euro. Omdat er geen mogelijkheid is om te pinnen, willen wij jullie vriendelijk verzoeken om gepast te betalen.

Kosten: 3,2 km €5,00 / 6,4 km €7,50 / 9,6 km €8,50 / 16 km €9,50

Vragen? Mail naar: wedstrijdsecretariaat@outlook.com.

Meer berichten