Rugby club Apeldoorn door naar Nederlandse Kampioenschappen

  Sport

Apeldoorn - De mini's van RFC The Rams naar de NK-Rugby op 11 mei.

Afgelopen zaterdag 13 april hebben de Mini's van de Rams zich weten te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap voor de Mini's georganiseerd door de Nederlandse Rugbybond. Het toernooi werd gehouden in Almelo en er werd gestreden door diverse tams voor een plaats bij het NK-Rugby.

Deze prestatie werd bereikt door in het voorselectie toernooi als 2e te eindigen, na 3 wedstrijden overtuigend gewonnen te hebben werd in een spannende finale met 3-1 verloren van The Pickwick players uit Deventer. Het Rugbyspel kenmerkt zich door respect voor de referee, de tegenstander en de uitermate ontspannen sfeer langs de lijn; supporters van beide teams staan door elkaar heen en voor alle mooie acties wordt geklapt en gejuicht.

Ook zin om samen te strijden in een respectvolle omgeving? Er is plek voor iedereen bij het rugby, de Mini's (11-12jr) van The Rams nodigen nieuwsgierigen dan ook graag uit om eens mee te trainen op de dinsdag en vrijdag tussen 18.45 en 20.00 uur in het Verzetstrijderspark 24 Apeldoorn.

Meer berichten