Kleefrun rond Paleis het Loo

  Sport

Apeldoorn - Op zaterdag 18 mei is de jaarlijkse 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo, een loopevenement voor meisjes en jongens (1 km), volwassenen (1, 5, 8 en 10 km) en wandelaars (2 of 5 km) ten behoeve van Stichting 'kLEEF! in samenwerking met AV'34. De 'kLEEF Run wordt gehouden op het voorterrein van Paleis Het Loo en in Kroondomein Het Loo, een unieke locatie om hard te lopen!

De 'kLEEF Run wordt gehouden op het voorterrein van Paleis het Loo en in de Kroondomeinen van 't Loo. Een unieke locatie om hard te lopen en te wandelen. Hiervoor zijn twee wandelingen uitgezet. Eén over een afstand van 5 km. en eentje van 2 km. onder begeleiding van een gids van Paleis het Loo, door de prachtige tuinen van het Paleis.

Met deze sportieve prestatie wordt Stichting 'kLEEF! gesponsord. Het inschrijfgeld (vanaf € 2,- per deelname voor kinderen en volwassen vanaf € 5 en hoger naar gelang de afstand) komt volledig ten goede aan deze Apeldoornse stichting. Stichting ´kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis voor mensen die met kanker worden geconfronteerd en is nagenoeg geheel afhankelijk van giften en sponsoren.

Men kan zich aanmelden via de internetsite van Stichting 'kLEEF!:www.stichtingkleef.nl/kleef-run.

Meer berichten