Badmintonclub 't Pluumpje houdt 14e stratentoernooi

  Sport

Eerbeek - Al vele jaren organiseert 't Pluumpje met veel succes een stratentoernooi voor eigen leden en introducé(e)s.

Dit jaar zal op dinsdagavond 26 maart bij BC 't Pluumpje alweer het veertiende stratentoernooi in sporthal 'De Bhoele' in Eerbeek worden gespeeld. Een leuke mogelijkheid voor iedereen met badminton kennis te maken of gewoon zin heeft in een sportieve avond.

Wat houdt het stratentoernooi in? Het is vooral een gezellige badmintonavond waarin plezier voorop staat.

Je geeft je op met óf mensen uit je straat óf met vrienden/kennissen/familie/collega's. Een team bestaat uit vier personen. De samenstelling (mannen en/of vrouwen) maakt niet uit. De enige voorwaarde is dat er maximaal één competitiespeler in een team mag zitten. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de deelnemende teams. 
Verzin een leuke (straat)naam voor je team en geef je zo snel mogelijk op, zodat wij met z'n allen er weer een gezellige avond van kunnen maken!

De deelname is € 6,00 per team, individuele deelnemers € 2,00. De avond begint om 19.30 uur en zal om +/- 22.30 uur eindigen met de prijsuitreiking. Er wordt o.a. gestreden om een wisselbokaal.
 
Krijg je géén 4 mensen bij elkaar? Geef je dan individueel op, dan zorgen wij dat je in een leuk team terecht komt! Het is ook mogelijk om meer dan 4 mensen voor een team op te geven en deze laten rouleren per wedstrijdronde. Er kunnen echter niet meer dan 4 spelers van één team per wedstrijdronde in actie komen.

Stuur je aanmelding met je teamsamenstelling op naar: pluumpjestratentoernooi@gmail.com. Uiterste inleverdatum is 19 maart 2018.

Voor meer informatie: www.bctpluumpje.nl , https://www.facebook.com/tPluumpjeEerbeek

Meer berichten