AGOVV stelt accommodatie beschikbaar voor 7 x 7 competitie

  Sport

Apeldoorn - AGOVV wil haar stadion open stellen voor een team dat wil deelnemen aan een 7x7 toernooi op sportpark Berg en Bos. Dit kan een buurt, vrienden of bijvoorbeeld familieteam zijn. Het 7x7 toernooi zal vanaf eind februari 2019 tot en met eind november 2019 op sportpark Berg & Bos gespeeld worden.

De vereniging richt zich hierbij voornamelijk op mensen die niet in de gelegenheid zijn om wekelijks bij een vereniging te gaan sporten, om wat voor reden dan ook. Het is dus een mooie gelegenheid voor deze personen om kennis te maken met de voetbalsport. Teams dienen te bestaan uit minimaal zeven spelers (zes spelers en een keeper) van zestien jaar of ouder. Uiteraard mogen de teams zelf op zoek gaan naar een sponsor voor wedstrijdkleding en dergelijke.

Het maximum aantal spelers is onbegrensd. Er wordt gespeeld op de laatste vrijdag van iedere maand en elk team speelt dan twee wedstrijden van elk twintig minuten. In de maand juli 2019 is er geen wedstrijdavond. De teams dienen op alle wedstrijdavonden aanwezig te zijn. Uiteraard hoeven niet telkens dezelfde spelers van de partij te zijn.

Eind november is de finale avond. Op die slotavond komen alle teams nog een keer in actie en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De wisselbeker is beschikbaar gesteld door Supportersvereniging Blauw Hart.

Aanmelden van teams kan vanaf dit moment door een email te sturen naar evenementen@agovv.nl, of door een bericht te sturen naar Ton van Beek, telefoon 06-4632 4469. Er is plaats voor maximaal tien teams en het tijdstip van aanmelding zal bepalend zijn voor de deelname.

Meer berichten