Ontdek het plezier van sporten met Roy.
Ontdek het plezier van sporten met Roy. (Foto: )

Voel je fit door bootcamptraining

  Sport

APELDOORN - Roy Bootcamp start op 15 januari met een nieuwe 6-weekse cursus 'Voel je fit'. Een speciaal bootcamp-programma in de buitenlucht voor beginnende sporters waarbij je op een leuke en afwisselende conditie opbouwt.

,,Sporten in de buitenlucht is heerlijk: ik geniet van de frisse lucht en de omgeving. Dat gevoel wil ik graag overbrengen op anderen", aldus Roy van Langen, bootcamptrainer. De oprichter van Roy Bootcamp & Reizen houdt wekelijks 8 bootcamptrainingen voor beginnende sporters in alle leeftijden en mensen die al een tijdje niet hebben gesport.
Bootcamp is een laagdrempelige en leuke manier om met sporten te beginnen. Roy: ,,Geen standaard hardlooprondjes maar lekker buiten trainen in park Berg & Bos of het Mheenpark. Met een groepje van maximaal 8 deelnemers doen we afwisselende oefeningen, die je conditie verbeteren en waarmee je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. We dagen elkaar uit en maken vooral veel plezier." Volgens Roy merken deelnemers al na enkele weken verschil in hun fysieke en mentale gezondheid.

www.royvanlangen.nl

Meer berichten