Wij gaan meedoen aan de Acht van Apeldoorn, tijdens de midwinter Marathon van Apeldoorn op zondag 3 februari 2019. U ook ?
Wij gaan meedoen aan de Acht van Apeldoorn, tijdens de midwinter Marathon van Apeldoorn op zondag 3 februari 2019. U ook ? (Foto: Ben van der Ende)

Beginnerscursus hardlopen bij AV '34

  Sport

Apeldoorn - Op dinsdag 30 oktober start AV '34 een nieuwe 10-weekse beginnerscursus hardlopen. In deze cursus is het de bedoeling dat men binnen 10 weken aan de '8 van Apeldoorn' kan meedoen. Het doel van deze cursus is om op een plezierige manier kennis te maken met de loopsport waarbij blessurepreventie hoog in het vaandel staat. Dat is dan ook de reden waarom de eerste avond van de cursus een inloopspreekuur is voor lopers met beginnende klachten. Dat zal plaatsvinden in het clubhuis van AV '34. Verder wordt er afwisselend op en buiten de baan getraind. Verder is er veel aandacht voor techniek. De trainingen starten op dinsdag 30 november en donderdag 1 november om 19.30 uur alsmede zaterdag 3 november om 09.00 uur. de trainingen duren ong. 1 tot 1,15 uur. Er wordt 3 keer keer in de week training aangeboden zowel op de dinsdag-, donderdagavond alsmede zaterdagmorgen. De trainingen worden door gediplomeerde en zeer deskundige trainers gegeven. Er is ruime douche en kleedruimte aanwezig bij de kunststofbaan in het Orderbos. Na de cursus kan er doorgestroomd worden naar de loopgroepen binnen AV '34. Prijs € 49. Aanmelden / info: wimvanbeek@av34.nl.

Meer berichten