Training jeugd en senioren
Training jeugd en senioren (Foto: G. Blom)

G-Senioren vv Loenermark zoeken enthousiaste teambegeleiders

  Sport

Loenen - De groep enthousiaste G-Voetbal Toppers groeit. Steeds meer jeugd- en seniorenspelers, met een verstandelijke of fysieke beperking, komen naar voetbalvereniging Loenermark uit Loenen om te voetballen. Door de aanwas kunnen we met zowel een jeugd- als seniorenteam aan de competitie deelnemen. Voor ons seniorenteam zoeken we enthousiaste begeleiders om het team de juiste ondersteuning te geven. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

De belangrijkste taak is zorgen dat zaken geregeld zijn (zoals shirtjes, intrapballen, spelers op de hoogte zijn). Hierbij krijg je ondersteuning vanuit de g-voetcommissie. Je staat er beslist niet alleen voor! Wij zoeken geduldige en plezierige voetballiefhebbers met wat voetbalkennis en affiniteit met de doelgroep. Ervaring met deze doelgroep is een pré maar zeker niet noodzakelijk. Het is belangrijk om de juiste structuur en duidelijkheid te kunnen bieden. Daar staat tegenover dat je heel veel plezier en dankbaarheid terugkrijgt.

Wil jij je graag aanmelden, meer weten over deze functie of ken je iemand met interesse, neem dan contact op met Gerrit Blom (06-51224565) of stuur een email naar g-voetbal@vvloenermark.nl. Je kunt ook op vrijdagavond naar een training komen, we trainen van 18:45 tot 19:45 uur. Er zijn altijd commissieleden aanwezig.

Meer berichten