Herfst Tai Chi olv Douwe Geluk
Herfst Tai Chi olv Douwe Geluk (Foto: Argentina Cotcheza)

Herfst energie door Tai Chi en Chi Kung

  Sport

APELDOORN - De zomer is al weer even voorbij en het is herfst. De natuur slaat al het bruikbare op om zich klaar te maken voor de winter. Ook mensen kunnen dit doen middels Tai Chi en Chi Kung ter versterking van de metaal energie. Douwe Geluk van Tai Chi Apeldoorn de 'Bron van Geluk' biedt de hele herfst periode, metaal energie versterkende oefeningen aan voor alle leeftijden..

Binnen veel Chinese tradities is het element "metaal" verbonden met de herfst. Genoeg metaal energie geeft je duidelijkheid, scherpte en focus. Het vermindert stress en leert je los te laten met betrekking tot de dingen die niet meer bruikbaar zijn. In de herfst brengt metaal energie je op peil en geeft je een bijzonder krachtig gevoel en verschaft daarbij veel nieuwe inzichten.

Leer zelf ook wat Tai Chi Chuan en Chi Kung voor u als mens kan betekenen. Hoe aard je? Hoe sta je in je kracht? Hoe kun je aantrekken, of juist loslaten en laten gaan. Deze bijzondere Chinese bewegingsleer kan mensen positief ondersteunen op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Heeft u ook interesse in 'Herfst' Tai Chi en Chi Kung? Bel dan met: 06 - 51820257 of email naar: fuyuan.apeldoorn@gmail.com site: www.tai-chi-geluk.nl

Meer berichten