Nu ook kinderen op de yogamat bij Yoga Studio Apeldoorn: spelenderwijs ontspannen

  Sport

Apeldoorn - Naast lessen voor volwassenen nu ook een ruim aanbod van yogalessen voor kinderen bij Yoga Studio Apeldoorn.

De allerjongsten (2 - 4 jaar) kunnen samen met hun vader of moeder naar de Ouder & Kind yoga les. Lekker even fysiek bezig zijn, bewust aandacht voor elkaar hebben en ook samen de stilte en ontspanning opzoeken. Bij de iets oudere kinderen (4 - 8 jaar) worden de yogahoudingen, adem- en ontspanningstechnieken speels verwerkt in een thema of avontuur. We gaan op avontuur in het oerwoud, bezoeken een onbewoond eiland of gaan op ontdekkingsreis naar de maan. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Bij de leeftijdscategorie van 8 tot 12 jaar is de les wat uitdagender. Kinderen van deze leeftijd leren yogahoudingen al wat langer vast te houden en maken kennis met de basisprincipes van yoga. Bij alles lessen is er een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Kinderen halen zelf uit de lessen wat op dat moment past bij hun ontwikkeling. De lessen zijn zonder competitie, je leert juist omgaan met je eigen grenzen en mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat yoga kan betekenen voor jouw kind? Meld je kind dan aan voor een gratis proefles. De lessen vinden plaats aan de Prof. Rontgenstraat 9, vlakbij het Oranjepark. Voor info en aanmelden: www.yogastudioapeldoorn.nl of bel 06 50435470.

Meer berichten