Shaolin Sportschool Apeldoorn in het Duitse Aken
Shaolin Sportschool Apeldoorn in het Duitse Aken (Foto: Peter Veenstra)

Chio 2018 Aken opent met Shaolin Apeldoorn

  Sport

AKEN - Op dinsdag 17 juli was de grote openings-ceremonie van het Chio Wereld paarden feest in Duitsland. Er zaten 43000 mensen aan publiek waarvoor Shaolin Kungfu school Apeldoorn in samenwerking met andere scholen een spetterende demonstratie verzorgde.

Het was vroeg in de middag dat een klein team van Shaolin Kung Fu Apeldoorn de auto instapte en naar Duitsland gingen. De bestemming was ditmaal Aken ( Aachen ) waar een van de grootste paardensport festivals van de wereld gehouden word. Een nagenoeg uitverkocht station, met maar liefst 43000 mensen kregen een prachtige openingsceremonie te zien.

Het 'thema' voor de openingsceremonie was ditmaal "China". De Chio veranderd vaak van thema omdat het festival een wereldwijd event is. Een prachtige demonstratie werd verzorgd door Shaolin Apeldoorn, Brummen, Purmerend en verschillende Duitse scholen. De demonstratie bevatte Shaolin Vormen, vechtsport technieken, acrobatiek etc. Na een daverend applaus van duizenden mensen gingen de Shaolin mensen eervol van het grote veld af.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden