Selectie AGOVV voor 2018-2019 definitief


Moreno Schoenmakers
Moreno Schoenmakers (Foto: Dennis Terwel)

Selectie AGOVV voor 2018-2019 definitief

  Sport

Apeldoorn - AGOVV heeft zich voor komend seizoen weten te versterken met nieuwkomers Abdeslam Bakhchouche (24) en Diego Klein (19). Verder keren Moreno Schoenmakers (21), Burak Kirboga (20), Shurandell Martis (22) en Yaser Harif (21), allen jongens met een verleden bij AGOVV, terug naar hun oude nest. Daarnaast zullen Robin van Maaren (27), Mark van Maaren (24), Sam Gelderman (22) en Hugo Beekers (30) aansluiten bij het vlaggenschip van AGOVV.

De laatste vier spelers hebben afgelopen seizoen in het tweede team van AGOVV gespeeld. Met deze overstap heeft de formatie van het eerste elftal van ‘de Blauwen’ definitief vorm gekregen.

Tegen het einde van het voetbalseizoen is het voor iedere voetbalvereniging weer spannend, want: wie blijft, wie gaat en wie maakt de stap naar het eerste team? Moreno Schoenmakers, Burak Kirboga, Shurandell Martis en Yaser Harif speelden al eerder bij AGOVV. Abdeslam Bakhchouche (of Appie, zoals de meesten hem noemen) voetbalde sinds zijn jeugd bij EZC ’84 als aanvallende middenvelder. Hij kiest nu voor een positie in het eerste elftal van AGOVV. Diego Klein komt van TKA en gaat nu de hoofdmacht van AGOVV versterken met zijn voetbalvaardigheden.

AGOVV is zeer tevreden met de formatie voor komend seizoen. Volgens Gert Sangers, bestuurslid Voetbaltechnische Zaken, kunnen deze spelers met hun voetballend vermogen veel toevoegen aan het eerste elftal van AGOVV.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden