Minipups tijdens de minileague in Apeldoorn
Minipups tijdens de minileague in Apeldoorn (Foto: Dennis Terwel)

Leo van de Kraats gasttrainer bij minipups AGOVV

  Sport

Apeldoorn - In de maand juni zal Leo van de Kraats, oudgediende van AGOVV, als gasttrainer optreden bij de training van de jongste spelertjes van AGOVV: de zogenaamde minipups. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag vinden er voetbalinstuiven plaats op het sportpark in Berg en Bos, waar kinderen van 5 tot 9 jaar kosteloos kennis kunnen maken met voetbal. De kinderen worden begeleid door gecertificeerde KNVB trainers en met enige regelmaat worden er gasttrainers ingezet. En dit keer is dat Leo van de Kraats.

Van de Kraats is een goede bekende van de voetbalclub: hij heeft zo’n vijfhonderd wedstrijden voor AGOVV gespeeld (in de tijd van betaald voetbal en voor de amateurtak) en is er als assistent-trainer en trainer werkzaam geweest. Momenteel zet hij zich in als talentontwikkelaar, trainer en coördinator van de pupillen onder acht jaar bij Vitesse.

Kinderen die graag onder leiding van deze zeer ervaren oefenmeester kennis willen maken met voetbal, kunnen op woensdag 13, 20 en 27 juni en vrijdag 22 en 29 juni kosteloos meetrainen. Ook Jerry Cooke, hoofdtrainer van AGOVV, zal bij een aantal van deze trainingen aanwezig zijn. Aanmelden kan via minipups@agovv.nl of door contact op te nemen met Sarah Pruis op telefoonnummer 06-82140004 of Gert Sangers op telefoonnummer 06-38582062.

Meer berichten