Vrienden en Vriendinnendag G-Voetballers geslaagd

  Sport

Apeldoorn - Vrijdag 1 juni konden alle G-Voetballers van vv Loenermark uit Loenen vrienden en vriendinnen meenemen naar de training. Daarnaast kon iedereen die kennis wil maken met G-voetbal deelnemen aan de training of komen kijken hoe het er aan toegaat.

De activiteit werd georganiseerd in het verlengde van de KNVB promotie "Volg je Voeten" met als thema "G-Voetbal: Buitenspel staan bestaat niet!". Deze activiteit werd mede mogelijk gemaakt door een stimuleringssubsidie van Fonds Gehandicaptensport en ING.

Naast onze vaste groep waren er 4 spelers afgekomen op de uitnodiging. Voor een paar was het de eerste kennismaking met voetbal. Maar dat was geen belemmering, zij deden fanatiek mee alsof ze nooit anders gedaan hadden. De lach op hun gezicht gaf het plezier dat ze uitstraalden weer. Hier doen onze trainers het voor! Alle 4 gaven ze aan ook zeker weer terug te komen. 

Na afloop van de training was er voor iedereen drinken en fruit. Voordat de spelers naar huis gingen werden ze nog verrast met een sleutelhanger in de vorm van een Loenermark shirt met op de achterkant de tekst "G-Topper". Al met al een zeer geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.
Door het aanbieden van G-Voetbal wil Loenermark een regionale maatschappelijke behoefte invullen zodat G-Voetballers op relatief korte afstand bij een voetbalvereniging kunnen aansluiten.

Loenermark is een voetbalvereniging die respect, sfeer, waarden en normen, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit willen we met de gehele vereniging uitstralen. Deze aspecten krijgen dan ook continu aandacht, net als omgang met elkaar, samen lekker voetballen en hier plezier aan beleven. G-Voetballers worden bij Loenermark net als ieder ander behandeld.

Was jij niet in de gelegenheid om naar de vrienden en vriendinnendag te komen maar wil je wel graag komen kennismaken met G-Voetbal bij vv Loenermark? Dat kan, voor nu zit de training er op maar eind augustus beginnen we weer. De trainingsavond blijft vrijdagavond. Wij zien graag meer voetballers aansluiten.

Voor vragen over G-Voetbal bij vv Loenermark kun je bellen met Karin Klomp (06-13117647) of een email sturen naar g-voetbal@vvloenermark.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
 

Meer berichten