Foto: Rob Temmink

De Wereld Tai Chi dag komt er aan!

  Sport

APELDOORN - Op 28 april 2018 is het weer zover de Wereld Tai Chi dag is dan weer op deze dag. Vele clubs en scholen gaan over de hele wereld Tai Chi Chuan, Chi Kung en soms zelfs Kungfu beoefenen. Iedere geinteresseerde kan eraan mee doen en dit is geheel gratis. In Apeldoorn zal op de 28ste in het Verzetsstrijderspark bij de fontein vanaf 10:00 de Wereld Tai Chi dag geviert worden.

Dus, ook dit jaar is er een groot evenement van de Wereld Tai Chi dag in Apeldoorn, opgezet door Douwe Geluk van Tai Chi Apeldoorn. Iedereen vanuit de regio Apeldoorn of daarbuiten is van harte welkom om deel te nemen aan dit gratis evenement.

Is Tai Chi te zweverig? Heeft u nooit de stap goed durven zetten om het echt eens te doen? De Wereld Tai Chi dag 2018 in Apeldoorn biedt dan uitkomst. Probeer Tai Chi Chuan voor de gezondheid, als sport, of gewoon om fijn en plezierig te bewegen. Echt iedereen kan aanhaken en meedoen met dit mooie evenement.

Tai Chi heeft ook elementen van pushing hands en weerbaarheid in zich en dit kunt u allemaal ervaren op de Wereld Tai Chi dag in Apeldoorn. Beginner of gevorderd, iedereen kan Tai Chi komen doen op dit spectaculaiere evenement van Douwe Geluk.

Wilt u meer informatie over de Wereld Tai Chi dag in Apeldoorn? Nm dan contact op met Douwe Geluk op: 06-51820257 of mail naar fuyuan.apeldoorn@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden