Voetbalclinic vrienden van Ruben Schaken bij Sp. Teuge

  Sport

Teuge - Donderdag 3 mei zal Ruben Schaken met zijn vrienden Tommy Beugelsdijk, Willy Overtoom, en een mystery guest naar Sp. Teuge komen.

Ruben heeft een geweldige carrière achter de rug met clubs als Feyenoord, VVV Venlo, ADO den Haag en hij heeft zelfs wedstrijden voor ons Nederlands elftal gespeeld. Ruben wil de ervaring delen en overbrengen! Met gevarieerde oefenstof gaat hij met veel plezier de training geven zodat iedere deelnemer de kleine kneepjes van het vak kan leren.

Men traint in kleine groepen met gediplomeerde trainers, ook trainen zij met een draaiboek wat door Ruben en zijn prof vrienden / trainers is ontworpen. Kortom deze gave dag is iets unieks in Nederland. Heel de middag staat in het teken van voetbal, plezier staat uiteraard bij ons voorop maar ze willen de deelnemers uiteraard ook iets leren op deze dag.

Zo gaan ze echt trainen als een prof, de spelers geven een persconferentie, gave spellen met fantastische prijzen, iedere deelnemer krijgt een uniek certificaat getekend door de aanwezige profs.
Tijd: 13.00 – 17.00

Waar: Sportpark de Dulmer Sp. Teuge

Voor: Iedereen ook die niet bij SP. Teuge speelt ( voor elke leeftijd t/m 16 jaar )

Inschrijven kan via http://www.instinctsport.nl/evenementen/vrienden-ruben-schaken-sp-teuge

Meer berichten

Shopbox