Zelfverdediging bij the Gym Apeldoorn
Zelfverdediging bij the Gym Apeldoorn (Foto: Rick Werkman)

The Gym, Ultimate Fit Company heeft nieuwe cursus

  Sport

APELDOORN - De nieuwe sportschool The Gym Apeldoorn 'Ultimate Fit Company' is net open en de populariteit groeit enorm. De sportschool start op 20 maart 2018 met een spetterende zelfverdedigingscursus van 8 lessen. Iedere geinteresseerde kan eraan meedoen.

Deze zelfverdedigingscursus is een nieuw concept waarbinnen verschillende thema's van weerbaarheid worden behandeld. Zo leren de deelnemers hand en been technieken, klemmen, trucjes maar ook strategieën om niet in een persoonlijk conflict te raken. De lessen zijn ingedeeld op een stukje herhaling van de les ervoor en dan een eigen thema. Thema's kunnen onder andere zijn: Staande zelfverdediging, zelfverdediging op te grond (groundgame). #weerbaarheid tegen wapens zoals bedreiging met mes en pistool.

De cursus is breed van opzet en is ontwikkeld door The Gym 'Ultimate Fit Company' Apeldoorn om mensen wat handvaten en tools te bieden. Binnen deze 8 lessen is het doel naast instructie ook een stukje conditie. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk en kost 50 euro. Kortom plezier en goed trainen staat voorop en de cursus wordt afgerond met een leuk certificaat van deelname. Opgeven kan via: rene@ultimatefitcompany.nl

Meer berichten

Shopbox